(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

This is our response to proposal call put out by the Johannesburg Zoo for a feasibility design for additional parking to alleviate the pressure on the existing insufficient parking. The only design stipulation was single level open-air parking on a site identified within close proximity to the zoo.

Our design concept proposes one mass site as opposed to several scattered sites. The design acknowledges the military museum nearby by maintaining an axis to the military monument on site.

Parking is located mostly on one side of the axis and is interspersed with indigenous trees where possible. The parking layout design, with one entry and two exits, is a simple efficient one which yields the most parking spaces possible on this site.